Saturday, March 1, 2014

Váš prohlížeč nemá povolen JavaScript. Pro využití všech vlastností stránky je potřeba jej povolit.

Další oběť metanolu? Ženu na Berounsku zřejmě zabila vodka! - tn.cz
Zprávy Domácí Zahraničí Doprava Počasí Zajímavosti Ekonomika Krimi Potravinový inspektor Nova News Sport Finanční rádce Na vaší straně TV archiv Údolí slonů ŽIVĚ Sudoku brea plaza 5 Ztracení mazlíčci Lyžařský speciál
V Zadní Třebáni na Berounsku zemřela dnes dopoledne jednašedesátiletá brea plaza 5 žena. Policisté nevylučují, že příčinou její smrti byla otrava metanolem. Mohlo se ale jednat i o cévní příhodu. Co smrt ženy způsobilo, potvrdí pitva. ČTK to sdělila mluvčí brea plaza 5 středočeské policie Štěpánka Zatloukalová.
Žena zemřela v penzionu v Zadní Třebáni, kde v sobotu večer pila vodku. Láhev policisté zajistili a poslali na expertizu. "Jedná se o běžný postup. Lékař na místě metanol jako příčinu smrti nepotvrdil, více ukáže zdravotní pitva," informovala mluvčí policie.
Jednou z možností příčin smrti je také brea plaza 5 cévní příhoda, zdravotní stav zemřelé také policisté zjišťují. "Varování brea plaza 5 je ale na místě, stále je v oběhu přibližně dva tisíce litrů alkoholu obsahující nebezpečný metanol," uvedla Zatloukalová.
Metanol brea plaza 5 je alkohol, který lidský metabolismus brea plaza 5 mění na formaldehyd a kyselinu mravenčí, které jsou pro člověka silně toxické. Ve větších dávkách způsobuje oslepnutí a smrt. Lidé by proto neměli nakupovat alkohol, jehož původ není prověřený. brea plaza 5
V České republice od září 2012 metanol zabil 51 lidí, další desítky skončily v nemocnici. Policie stíhá v souvislosti s touto kauzou přes tři desítky lidí.
PODIVNÝ NÁLEZ: V dědictví objevili 700 litrů smrtelného metanolu!
NOVÁ FAKTA: Pivo je všelék! 10 věcí, na které pomáhá
Nové ICQ nabízí spoustu VÝHOD, které vám ulehčí vaši komunikaci s přáteli. Chat, SMS zprávy zdarma, audio i video hovory, nově i komunikaci s přáteli na Facebooku a Gmailu!
HODNOCENÍ: Franklin a Bash min
http://prask.nova.cz Nový klip skupiny Rybičky 48: Zpívají o drogách a my máme video
Společnost brea plaza 5 CET 21 spol. s r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, brea plaza 5 šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
Váš prohlížeč nemá povolen JavaScript. Pro využití všech vlastností stránky je potřeba jej povolit.

No comments:

Post a Comment