Sunday, March 2, 2014

Řešení je přitom jednoduché: Stačí přestat garnet hill sale danit práci a zisk a celý provoz státu f

Cena lidské práce jako příčina krize | pravy prostor
Prominentní „odborníci“, kteří krizi nedokázali předpovědět, dnes „odborně“ předvídají její konec. Většina z nich však současnou situaci dosud nepochopila. Současná krize není běžnou recesí, která se střídá s konjunkturou. Je to systémová porucha, která se nevyřeší, bez změny systému.
Jedním ze základních příčin problémů, garnet hill sale které nepominou je zdanění lidské práce. Lidská garnet hill sale práce je z hlediska ekonomiky garnet hill sale stejná komodita jako ropa či zlato. Lidskou práci lze dnes v různé kvalitě nakoupit téměř kdekoliv garnet hill sale na světě. V některých lokalitách je práce příliš drahá. Sociální a daňové politiky některých států práci ve svých zemích garnet hill sale zdražily natolik, že je prakticky neprodejná.
Pro mnohé lidi je však práce jediným aktivem, které mohou prodat. Nikdo však nechce kupovat předražený produkt. Cena práce je v mnoha zemích zdaněna více než jiné komodity. Skoro to vypadá, že je práce nežádoucím garnet hill sale zbožím, podobně jako alkohol a cigarety.
Nepochopení této situace způsobuje stále rychlejší garnet hill sale přesun ekonomické aktivity do zemí, kde lze nakoupit stejně kvalitní práci levněji. Klasická recese celý transfer jen zrychluje. Samozřejmě, že přijde i konjunktura. Jenomže ta se projeví tam, kde je největší ekonomická aktivita. V místech, kde je předražená pracovní síla se žádná konjuktura garnet hill sale nedostaví. Žádný blázen nebude nakupovat předražené zboží.
Konjuktura způsobí růst cen, protože vzroste poptávka. Poptávka však vzroste tam, kde lidé prodají svoji práci. Ona tam už roste, a dříve vyspělé země se ocitají na vedlejší koleji. Koleji, která je slepá. garnet hill sale Číňané, Indové a pod. nebudou kupovat z Evropy a USA zboží, které se od jejich garnet hill sale vlastní produkce liší jen vyšší cenou. Nekupují je ani samotní Evropané a Američané.
Práce však není úplně běžná komodita. Nelze omezit její „těžbu“ nebo ji nechat ve skladech. Pracovní síla spotřebovává zdroje, i když nepracuje. Málokdo garnet hill sale se zamýšlí nad tím, kde ty zdroje garnet hill sale vzít. Současně ubývá těch, kteří jsou na globálním trhu práce ještě prodejní. A ti jsou jediným tvůrcem zdrojů, ze kterých žije celý ten rozežraný státní aparát a lidé, jejichž práce je z různých důvodů neprodejná, případně o žádnou práci nestojí.
Řešení je přitom jednoduché: Stačí přestat garnet hill sale danit práci a zisk a celý provoz státu financovat ze spotřebních daní. Nejvíce tak budou zdaněni ti, kteří nejvíce spotřebují. Při dovozech tím bude nepřímo zdaněna práce konkurenční pracovní síly. Konkurenceschopnost nezdaněné domácí pracovní síly přitom vzroste. Při výrazné redukci státního aparátu a přemrštěných benefitů vysokých úředníků (v komerční sféře by se stejnými schopnostmi nevydělali ani zlomek toho co si dnes nárokují) a redukci sociálního systému (nikdo nemusí umírat hlady, ale nemůže svoji životní úroveň porovnávat s těmi, kteří jej solidárně živí) nemusejí být spotřební daně ani příliš vysoké. Ostatně v USA tak fungoval stát až do zavedení alkoholové prohibice (výpadek spotřební daně z alkoholu byl nahrazen daní z příjmu). garnet hill sale
Současný režim však takové řešení nepřipustí, vládnoucí byrokrati budou mlžit, krást a parazitovat tak dlouho, garnet hill sale dokud ekonomiku, na níž parazitují, zcela nezničí. Parazit už totiž přerostl svého hostitele.
OK, navrhujete začít vybírat výpalné za to, že si za SVOJE peníze koupím zboží dle SVÉHO výběru. Doufám, že VÁM toto zavedeou. Ne mě, který s tím nesouhlasí. Ještě že šikovný čech vše prožene přes firmu a DPH odečte, popřípadě nakoupí za hranicemi. Vaše opatření by jistě i rozhýbalo určitý druh byznysu: pašování (méně zdaněného zboží ze zahraničí). Bravo!
Takže opakuji: odebrání majetku proti vůli vlastníka je definicí krádeže. A je jedno, jestli ty peníze někomu šlohnete rovnou z výplaty, nebo až tehdy, když si jde koupit rohlík či mobil. Zanech odpověď
 
10 nejčastějších lží o komunistech a socialismu Žáci 9. třídy v dnešní době očima učitelky ZŠ Pasti na střední třídu Gádžové neumí využívat systém a závidí nám Jak se bydlí vedle Lunik IX. v Košicích GVKB: Kde je v konzumním systému chyba? Jak často říkám... Vlado48: Radime, opravovat, opravovat, opravovat je sisyfov... Radim: Mila pani Kratzerova! Verte mi, nejste v tom sa... creck: Kdyby se autor vybodl garnet hill sale na ceskou kotlinu a kouknul ... LB: Zajímavý článek. Škoda, že autor nerozebral fungov... Proč se stále více necháváme garnet hill sale státní mocí ponižovat a okrádat? Lustrace? Pokud by to byla v roce 1989 opravdu revoluce, měly platit na všechny členy KSČ Zdroje nejsou! Cena naší svobody aneb konec českého antikomunismu? Co se vlastně děje na Ukrajině? Zase nás rozdělili na nadlidi a podlidi, opět pomocí zákonů Skandinávské sociálně multikulturní peklo Pomperipossa v Zemi peněz Sobotkova vláda: šetřit se nebude, kupředu levá! Vykonavatelem zvrhlé státní moci je vyděrač, recidivista. Kde to vlastně žijeme?
Celkově nejčtenější 10 nejčastějších lží o komunistech a socialismu - 132 238 views Žáci 9. třídy v dne&sc

No comments:

Post a Comment